GALEB – POGLED U BUDUĆNOST

Kompanija Galeb je za novu fiskalizaciju spremila aplikaciju Galeb MiniErp. Rešenje je veliki otklon od tradicionalnog funkcionisanja fiskalne kase i na prvi pogled namenjeno je ugostiteljima i uslužnim delatnostima. Brojnim poboljšanjima, uvažavajući zahteve korisnika, uspeli su da  aplikaciju prilagode gotovo svim oblicima prodaje. Kad jednom usvojite filozofiju i način funkcionisanja videćete sve njene prednosti i  biče vam velika  pomoć u poslovanju.  Za korisnike koji nikad nisu radili na fiskalnoj kasi  ovaj proces biće mnogo lakši, jer neće ni pokušavati da nađu neke funkcije koje su novom fiskalizacijom praktično nestale.

Podršku korisnicima pored nas pruža i Galebov tim preko broja 0800 111 123

Nakon početnih problema  u funkcionisanju pojedinih tipova uređaja, Galeb je ostao sa dva modela N910 PRO I GE BOX.  Ovo su veoma kvalitetni uređaji, visoke pouzdanosti, koji su se odlično pokazali u eksploataciji.

GALEB N910 PRO

Android 10 32-bit ARM sa 4 jezgra 1GB RAM, 8GB FLASH MicroSD card (opciono do 128 GB) 5.5” TFT LCD, rezolucije 1280 x 720, sa podesivim pozadinskim osvetljenjem, ekranom osetljivim na više dodirnih tačaka i podrškom za elektronski potpis 4G / 3G / 2G Wi-Fi (802.11 b/g/n), Bluetooth 4.2 GPS, GLONASS

GALEB GE 10 BOX

Moćni Android 10.x sa eFuse tehnologijom omogućiće Vam nezaboravno iskustvo u radu sa GALEB GE 10’’ BOX-om.

BOX čine 10.1’’ fiskalni uređaj i termalni štampač čija je širina rolne 58 mm.

Velika brzina rada zahvaljujući snažnom procesoru. Dovoljna količina RAM i ROM memorije učiniće Vas bezbrižnim.

GALEB GE 10’’ BOX preporučujemo ugostiteljskim objektima kao i svim korisnicima koji su u prethodnoj fiskalizaciji koristili srednje kase i fiskalne printere.

Bezbednosni element je pametna kartica veličine 1FF (veličina kreditne/debitne kartice) koji se iščitava eksternim čitačem kartica, u sklopu BOX paketa.

Za više informacija pozvati 0631095551.